Roemeen dreigt Glory Kickboksers: 'Vlucht maar alvast' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Roemeen dreigt Glory Kickboksers: 'Vlucht maar alvast'

Roemeen dreigt Glory Kickboksers: 'Vlucht maar alvast'

Amansio Paraschiv de Roemeense kickbokser heeft zijn zinnen gezet op twee Glory vechters: Stoyan Koprivlenski, Chris Wunn en voormalig titeluitdager Enriko Kehl.

Paraschiv, die een ware held is in zijn thuisland, zal tijdens het Europese comeback event van K-1 op 7 juni in Galați, Roemenië aantreden tegen Koprivlenski van Mike's Gym. Koprivlenski komt ook uit voor Glory en Paraschiv is ervan overtuigd dat hij hem kan verslaan.

Na zijn gevecht met Koprivlenski wil Paraschiv graag de confrontatie aangaan met Enriko Kehl, een andere Glory vechter in de lichtgewicht divisie. Kehl staat onder contract bij ARJ Trainingen.

De Roemeen is onhoudbaar

Paraschiv is geen vechter die je moet onderschatten. Met zijn 58 kickbokspartijen, waarvan hij er 44 won, heeft hij een indrukwekkend track record. Hij is ook bekend om zijn vermogen om zijn tegenstanders flink te raken.

Daarom daagt Paraschiv Kehl alvast uit: "Hé Enriko Kehl, je kunt beter naar de sportschool rennen en hard trainen. Als ik klaar ben met je vriend Chris Wunn, ben jij de volgende uitdager voor mijn onbetwiste Fight Clubbing World Belts!"

Paraschiv vecht tussendoor op 4 mei ook nog even tegen Glory's Chris Wunn, waarvan hij verwacht deze te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws