UFC vechtbaas doet schokkende onthulling Alex Pereira: 'Wist van niks' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechtbaas doet schokkende onthulling Alex Pereira: 'Wist van niks'

UFC vechtbaas doet schokkende onthulling Alex Pereira: 'Wist van niks'

De Braziliaanse vechter Alex Pereira heeft vandaag in Las Vegas zijn UFC titelverdediging met succes afgerond, ondanks dat hij vocht met een gebroken teen. Dit onthulde UFC baas Dana White tijdens de persconferentie na UFC 300.

Pereira, bekend om zijn onverzettelijke vechtlust, toonde nogmaals zijn klasse door Jamahal Hill in de T-Mobile Arena binnen enkele seconden knock-out te slaan. Ondanks dat hij in de eerste ronde even naar het canvas ging door een lowkick van Hill, herpakte Pereira zich razendsnel en nam genadeloos wraak.

Dana White onthult: Pereira vocht met gebroken teen

"Ik wist er niets van," aldus White over de gebroken teen van Pereira. "Hij brak zijn teen twee weken geleden. Ik dacht dat het tijdens het gevecht was gebeurd. Maar hij wilde gewoon vechten. Wat een bikkel."

Pereira's overwinning bewijst eens te meer zijn onbaarsbrekelijke vechtgeest en bevestigt zijn positie als een van de meest gevreesde vechters in de UFC.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws