Alex Pereira verwacht hard gevecht tegen Jan Blachowicz bij UFC 287 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira verwacht hard gevecht tegen Jan Blachowicz bij UFC 287

Alex Pereira verwacht hard gevecht tegen Jan Blachowicz bij UFC 287

Alex Pereira, voormalig UFC middengewicht kampioen, reageert op zijn volgende partij tegen Jan Blachowicz, deze keer op lichtgewicht.

Minder dan drie maanden na zijn brute knock-out verlies tegen Israel Adesanya bij UFC 287, zal Pereira terugkeren naar de vechtkooi. Samen met verschillende andere spannende wedstrijden werd onlangs aangekondigd dat 'Poatan' zijn verwachte overstap naar een ander gewichtsklasse zou maken en het tegen de voormalige lichtzwaargewicht kampioen zou opnemen.

Alex Pereira verwacht hard gevecht tegen Jan Blachowicz

Blachowicz staat momenteel op de derde plaats in de divisie en met de huidige staat, kan een grote overwinning voor iedereen die één tot vijf staat tot het kampioenschap leiden. Pereira zei via zijn YouTube-kanaal: "Mijn volgende tegenstander zal Jan Blachowicz zijn.

Hij is een gevaarlijke kerel, een ervaren kerel en een kerel die we kennen vanwege mijn trainingspartner Glover Teixeira, die tegen hem heeft gevochten. Ik ben er zeker van dat hij, zoals hij altijd doet, me veel dingen zal laten zien tijdens het trainen". De twee zullen vechten de co-hoofdpartij van UFC 291 op 29 juli, wat een gevecht zal zijn tussen twee sensationele vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws