Vasiliy Lomachenko: "Het is meer druk voor Haney, ik ben Underdog' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vasiliy Lomachenko: "Het is meer druk voor Haney, ik ben Underdog'

Vasiliy Lomachenko: "Het is meer druk voor Haney, ik ben Underdog'

Vasiliy Lomachenko, tweevoudig olympisch kampioen en met 396 overwinningen tegen slechts 1 nederlaag als amateur, droomde er al lange tijd van om alle wereldtitels in een bepaalde gewichtsklasse te bemachtigen.

Zijn tweede profpartij was al voldoende om hem in de buurt van een titel te brengen, maar hij verloor toen via een nipt verlies zijn partij tegen de ervaren Orlando Salido. Lomachenko heeft sindsdien veel titels bemachtigd, maar is er nog steeds niet in geslaagd om ongeslagen wereldkampioen te worden.

Zaterdagavond krijgt hij de kans om Devin Haney, die IBF, WBO, WBC en WBA-titels bezit, te verslaan. Hoewel Lomachenko al 35 jaar is, voelt hij zich niet onder druk gezet door de bookmakers die Haney als favoriet aanwijzen.

Vasiliy Lomachenko ziet underdog positie tegen Devin Haney als voordeel

Integendeel, hij is blij dat hij als underdog gezien wordt. Hij zegt: "Het is meer druk voor Haney, niet voor mij. Ik heb al verloren, ik ben de underdog, ik ben een oude bokser".

Haney staat momenteel -280 als favoriet om het gevecht ronduit te winnen, terwijl Lomachenko +220 staat genoteerd. Dat betekent dat bookmakers denken dat er 71% kans is dat Haney wint, terwijl Lomachenko een kans van 29% krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws