Alex Pereira vraagt UFC vechtbaas om derde gevecht met Israel Adesanya MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira vraagt UFC vechtbaas om derde gevecht met Israel Adesanya

Alex Pereira vraagt UFC vechtbaas om derde gevecht met Israel Adesanya

Alex Pereira heeft UFC baas Dana White gevraagd om een derde gevecht te boeken tussen hem en Israel Adesanya.

De voormalige UFC-middengewicht kampioen Pereira, overweegt zijn ambities te verleggen naar het licht-zwaar gewicht als hij zijn zin krijgt. Bij UFC 287 verloor 'Poatan' zijn recent verworven middengewicht titel aan de voormalige kampioen Adesanya in zijn eerste titelverdediging.

Voor hun gevecht in Miami hadden ze al drie keer tegen elkaar gestreden in kickboksen en MMA, waarbij Pereira elke keer als winnaar uit de strijd kwam. In eerste instantie leek het erop dat er gesprekken gaande waren over een trilogie-gevecht tussen de twee. Maar dat werd ontkracht toen Pereira aankondigde dat hij naar het licht-zwaar gewicht zou overstappen.

Pereira vraagt om derde gevecht met Adesanya

Nu lijkt Pereira echter weer belangstelling te tonen voor 'The Last Stylebender'. Pereira reageerde recentelijk op Twitter op de trashtalk van Adesanya door de UFC en vechtbaas White te taggen. Hij suggereerde dat 'Izzy' actief een derde gevecht tussen hen beiden aan het promoten is.

De Braziliaanse kickboks-held bevestigde vervolgens dat hij inderdaad geïnteresseerd is in een confrontatie met 'The Last Stylebender'. Adesanya heeft nu geen duidelijke volgende uitdager. Bij UFC 290 zullen de lange tijd rivalen Robert Whittaker en de uitgesproken Zuid-Afrikaanse opkomende ster Dricus du Plessis het tegen elkaar opnemen.

Het gevecht zal beslissen wie Adesanya's volgende tegenstander wordt. Als Pereira besluit om zijn debuut op licht-zwaar gewicht uit te stellen, kan Adesanya tegen Pereira III wel heel snel in aantocht zijn. White heeft bevestigd dat Adesanya op zoek is naar een snelle terugkeer naar de Octagon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws