'Cocaïne is niet goedkoop!' Conor McGregor fans geschokt door zijn opgefokte gedrag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Cocaïne is niet goedkoop!' Conor McGregor fans geschokt door zijn opgefokte gedrag

'Cocaïne is niet goedkoop!' Conor McGregor fans geschokt door zijn opgefokte gedrag

Conor McGregor fans stellen vragen bij de recente handelingen van de UFC ster op een aantal grote vechtsport evenementen. Vooral zijn opgefokte gedrag valt op.

UFC ster McGregor is gemakkelijk de grootste ster in MMA. Bovendien is hij een van de bekendste namen in de hele sportwereld. Hoewel hij al een tijd niet meer heeft gevochten, wordt er verwacht dat hij later dit jaar de Octagon betreedt om het tegen Michael Chandler op te nemen.

Conor McGregor schokt de MMA fans

In de afgelopen weken heeft McGregor verschillende evenementen bijgewoond, waaronder BKFC 41 afgelopen weekend en Ryan Garcia vs. Gervonta Davis. Beide keren stelden fans vragen bij de mate waarin McGregor lijkt te zijn opgefokt of aangeschoten.

Fans reageerden op sociale media, met opmerkingen als "Hij en Oscar zijn samen in die witte zak gegaan!" en "Cocaïne is niet goedkoop". Er waren ook mensen die vroegen of McGregor wel of geen tijd vrijmaakt voor het vechten, of wedden dat Chandler de overwinning zal behalen.

Hoewel Conor McGregor nooit een universele geliefde zal zijn voor alle fans, is het moeilijk om de ogen af te wenden. Het is echter opmerkelijk dat fans zorgen hebben over zijn recente gedrag en uitlatingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws