Rico Verhoeven plaatst 'ODOL-video en krijgt kritiek over zich heen! 'Ook goedemorgen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven plaatst 'ODOL-video en krijgt kritiek over zich heen! 'Ook goedemorgen'

Rico Verhoeven plaatst 'ODOL-video en krijgt kritiek over zich heen! 'Ook goedemorgen'

Rico Verhoeven Glory wereldkampioen kickboksen is niet alleen vechter, acteur en ondernemer ook houdt hij wel van een grapje. Echter wordt een van zijn laatste video's niet echt gewaardeerd door vooral de roddelpers.

De video in kwestie laat de beste kickbokser ter wereld zien terwijl hij in bed licht met zijn mooie vriendin Naomi. In de video waarvan Rico zegt: "Ik ben een ochtendmens, maar zij niet." Zien we Naomi uithalen met een kussen naar wat Rico zelf noemt een "Cock a doodle doo!"

Daar waar de meeste fans er wel om kunnen lachen en een zelfs zegt; "Ook goedemorgen, ik hoop dat zijn 3e beenspier niet zo afgetraind is als de rest van zijn body", zijn er volgens Shownieuws veel kritische reacties op de post.

Moet dat nou echt?

"Bij Shownieuws besprak William Rutten een filmpje waarop te zien is hoe de vriendin van de kickbokser de ochtenderectie van haar partner letterlijk wegslaat", aldus de website van Shownieuws. "De beelden spreken voor zich en niet iedereen was enthousiast. "

"Veel mensen vinden het gedrag van de kickbokser onvolwassen, aangezien hij veel jeugdige volgers heeft", aldus de site. Anderen vinden dit onzin en vinden het wel grappig en steunen de kickbokser en zien de humor er wel van in.

Rico Verhoeven's ODOL video breekt Instagram record met 44.280 likes

Rico Verhoeven, heeft inmiddels een recordaantal likes ontvangen op Instagram met zijn ODOL video. De video heeft maar liefst 44.280 likes gekregen, wat een indrukwekkende prestatie is. Niet alleen fans waren onder de indruk, maar ook bekende persoonlijkheden lieten hun reacties achter. Timur Steffens, bijvoorbeeld, toonde zijn waardering voor de video van Verhoeven.

Helaas waren er ook enkele boze fans die negatieve reacties plaatsten. Ze uitten hun frustratie met opmerkingen zoals "Leuk voor je kinderen". Ondanks de gemengde reacties blijft de populariteit van Verhoeven onverminderd en blijft hij zijn fans verbazen met zijn prestaties en video content.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws