Boksster Ebanie Bridges: 'Ik weet niet zeker of ik er een wil laten knappen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksster Ebanie Bridges: 'Ik weet niet zeker of ik er een wil laten knappen'

Boksster Ebanie Bridges: 'Ik weet niet zeker of ik er een wil laten knappen'

Ebanie Bridges zal niet instemmen met alleen lichaamsschoten in de tweede verdediging van haar titel tegen Avril Mathie, omdat ze niet wil dat een van haar troeven wordt aangetast.

The Blonde Bomber, Ebanie Bridges, keert op 9 december terug naar de ring om het op te nemen tegen haar Australische rivaal Avril Mathie. Dit gevecht markeert bijna een jaar na haar eerste verdediging van haar IBF bantamgewicht titel tegen Shannon O'Connell, waarna ze een operatie aan haar hand onderging.

Ondanks dat zowel Bridges (10-1) als Mathie (9-1) lucratieve bijbaantjes hebben die afhankelijk zijn van hun uiterlijk, maakt de kampioene zich meer zorgen om haar borsten dan haar gezicht.

Geanimeerde uitwisseling

Op X, voorheen bekend als Twitter, begonnen Bridges en Mathie een levendige woordenwisseling. Bridges schreef: "Ik kan niet wachten om je mooie gezicht in elkaar te beuken." Dit bericht werd vergezeld door een kussend gezicht en een lachend gezicht met hoorntjes emoji.

Een ondeugende fan vroeg vervolgens: "Is er een kans dat jullie elkaars gezichten kunnen vermijden, dames?" Waarop de 37-jarige Bridges antwoordde: "Hahaha, ik weet niet zeker of ik een van mijn borsten wil laten knappen." Mathie reageerde op het oorspronkelijke bericht van haar rivaal door te zeggen: "Het zou alleen eerlijk zijn nadat ik je rechter tiet al heb laten ontploffen."

Bridges reageerde met: "Je moet er wel op landen om dat te doen, schat." Waarop Mathie lachend concludeerde: "Je zegt dat alsof ze moeilijk te missen zullen zijn."

Battle of the Babes

Beide dames hebben flink verdiend met het plaatsen van spannende content online op OnlyFans, wat ze op Instagram teasen. De uitwisseling op X was in een goede sfeer, en Bridges heeft respect getoond voor de 36-jarige Mathie, die eerder dit jaar haar eerste nederlaag leed tegen Ramla Ali.

Bridges vertelde aan de Daily Mail Australia: "Ik ben bevriend met Avril en ik heb veel respect voor haar. Ze is een andere vrouw die Australië heeft verlaten om haar dromen na te jagen - ze is echt taai en heeft zich toegewijd aan het boksen.

"Ik kijk uit naar dit gevecht omdat ik weet dat onze stijlen goed bij elkaar passen. We hebben allebei ook grote groepen volgers - dus ik noem dit 'Battle of the Babes'. Het zal het meest sexy gevecht ooit worden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws