Rico Verhoeven krijgt steun van K-1 legende Peter Aerts: 'Ik zie veel haat' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven krijgt steun van K-1 legende Peter Aerts: 'Ik zie veel haat'

Rico Verhoeven krijgt steun van K-1 legende Peter Aerts: 'Ik zie veel haat'

Peter Aerts de K-1 Kickbokslegende is klaar met alle negatieve berichten rondom Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven, en alle haat die deze lijkt te krijgen in aanloop van diens titelgevecht op 4 november tijdens Glory Collison 6 tegen Tariq Osaro.

Via Instagram deelde Peter Aerts een inspirerend bericht waarin hij zijn steun uitsprak voor Rico Verhoeven. Hij begon zijn betoog met de woorden: "De laatste tijd zie ik veel haat richting Rico Verhoeven en nu vind ik dat ik daar iets over moet zeggen. Iedereen heeft zijn mening over Rico en dat is prima." Aerts, die zelf een indrukwekkende carrière in het kickboksen heeft opgebouwd, deelde vervolgens zijn persoonlijke mening over de kampioen.

K-1 Legende Peter Aerts steekt Rico Verhoeven een hart onder de riem

"Maar mijn mening is dat hij een groot kampioen is en harder werkt dan wie dan ook," benadrukte Aerts. "Hij heeft iedereen van deze generatie verslagen, en ik heb veel respect voor hem. Jij bent een voorbeeld van wat een echte kampioen is." De woorden van Aerts getuigen van een diep respect voor Verhoeven.

Het is interessant om op te merken dat Peter Aerts en Rico Verhoeven een geschiedenis delen. In 2013 stonden ze tegenover elkaar tijdens Glory 13: Tokyo, waar Aerts, die zelf wordt beschouwd als een van de beste kickboksers van zijn generatie, het gevecht verloor van Verhoeven. Nu, bijna tien jaar later, biedt Aerts een onverwachte handreiking aan zijn voormalige tegenstander.

Het aankomende Glory Collision 6-gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro belooft ongetwijfeld een van de grootste hoogtepunten in de wereld van het kickboksen te worden. Het is een strijd die de sportliefhebbers over de hele wereld in de ban houdt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws