'Online is veel geld te pakken!' Bokskampioen Ebanie Bridges ziet McDonald's baantje niet zitten Nieuws
Nieuws

'Online is veel geld te pakken!' Bokskampioen Ebanie Bridges ziet McDonald's baantje niet zitten

'Online is veel geld te pakken!' Bokskampioen Ebanie Bridges ziet McDonald's baantje niet zitten

Ebanie Bridges mag dan een wereldkampioen boksen zijn, maar ze beweert dat ze nu bij McDonald's zou werken als het niet om OnlyFans ging.

De houder van de IBF bantamgewicht titel heeft flink verdiend op de op abonnementen gebaseerde website sinds ze in december lid werd. Dit gebeurde voorafgaand aan haar laatste gevecht, een overwinning in de achtste ronde tegen haar Australische rivaal Shannon O'Connell.

Maar Bridges heeft sindsdien niet meer gebokst en onthulde dat ze vertrouwde op haar inkomen van OnlyFans. "Ik behoor tot de top 0,1 procent van verdieners op OnlyFans. "Ik heb geen salaris meer gehad van het boksen sinds december 2022, dus ik veronderstel dat ik OnlyFans moet bedanken. Anders zou ik nu waarschijnlijk bij McDonald's werken of zoiets om mezelf hier te onderhouden."

"Dus dank God voor OnlyFans, omdat het me op de been houdt, en het stelt me in staat om fulltime in de sportschool te trainen en voorkomt dat ik een tweede baan moet nemen. Omdat ik niet betaald word, omdat ik niet boks, helpt het me gewoon met mijn leven. Het helpt me mijn toekomst op te bouwen."

Wereldkampioen Bokser Dankt OnlyFans voor Financiële Steun

Bridges, 36, is een van de vele professionele vechters met een account op de site die vaak wordt gebruikt om expliciete inhoud te verkopen. Maar ze zei: "Ik denk dat de mensen die me beoordelen vanwege OnlyFans en wat ik op OnlyFans doe, duidelijk niet hebben geabonneerd, want als ze dat wel hadden gedaan, zouden ze niet de onzin praten die ze praten."

"Het is exclusieve inhoud. En je kunt met me chatten en ik geniet ervan. Ik vind het leuk om mijn fans te leren kennen. Dus mensen kunnen klagen zoveel als ze willen." Collega vechter Paige VanZant onthulde eerder dat zij op haar eerste dag op OnlyFans meer verdiende dan in haar hele vechtcarrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws