šŸŽ„ Hasbulla crashed UFC 294 staredowns! Spanning Makhachev vs Volkanovski en Usman vs Chimaev voelbaar MMA Nieuws
MMA Nieuws

šŸŽ„ Hasbulla crashed UFC 294 staredowns! Spanning Makhachev vs Volkanovski en Usman vs Chimaev voelbaar

šŸŽ„ Hasbulla crashed UFC 294 staredowns! Spanning Makhachev vs Volkanovski en Usman vs Chimaev voelbaar

Ultimate Fighting Championship (UFC) hield vanochtend zijn officiƫle persconferentie voorafgaand aan UFC 294 pay-per-view (PPV) evenement, dat gepland staat voor zaterdag (21 oktober 2023) in het Etihad Arena in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Onder de aanwezigen bevonden zich hoofdacts Islam Makhachev en Alex Volkanovski, evenals co-hoofdacts Kamaru Usman en Khamzat Chimaev. Alle vier de vechters stonden oog in oog aan het einde van de festiviteiten.

De hoofdacts van UFC 294, Islam Makhachev en Alex Volkanovski, stonden tegenover elkaar met een intense blik in hun ogen. Het gevecht tussen deze twee titanen in hun respectievelijke gewichtsklassen belooft een gevecht van epische proporties te worden.

Serieuze gevechten

Evenzo keek het publiek vol spanning toe terwijl de co-hoofdacts, Kamaru Usman en Khamzat Chimaev, elkaar uitdagend aankeken. Met hun kampioenschap aspiraties op het spel, was de spanning om te snijden.

Hasbulla zorgde voor een extraatje door kampioen Makhachev diens kampioenen riem te brengen. De kleine influencer nam terloops ook nog even UFC vedette Daniel Cormier te pakken door deze te proberen naar de grond te krijgen. Al met nemen deze humorvolle interacties niet weg dat er zaterdag flink gestreden zal gaan worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws