🎥 Rico Verhoeven scoort knock-out succes: 'Superblij met dikke nummer 1 plek' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven scoort knock-out succes: 'Superblij met dikke nummer 1 plek'

🎥 Rico Verhoeven scoort knock-out succes: 'Superblij met dikke nummer 1 plek'

Glory-kampioen kickboksen Rico Verhoeven heeft alle reden om breed te glimlachen. De afgelopen week is zijn film Black Lotus, waarin hij niet alleen de hoofdrol speelt maar ook als producent zijn stempel op heeft gedrukt, toegevoegd aan het Netflix-aanbod.

En dat nieuws levert Verhoeven niet alleen lof, maar ook aardig wat kijkers op. Black Lotus staat namelijk al enkele dagen op de eerste plek in de lijst van meest bekeken films op de streamingdienst.

Op Instagram deelde Verhoeven zijn oprechte blijdschap met zijn fans. "He guys, voor de derde dag op rij staat Black Lotus bovenaan de lijst van de meest bekeken films," liet Verhoeven vol trots weten. "Wauw, wat moet ik zeggen? Wat kan ik zeggen? Dan dank jullie wel," vervolgde hij terwijl hij zijn fans bedankte voor hun steun en enthousiasme.

Rico Verhoeven scoort dikke nummer 1 hit

De film Black Lotus is voor Verhoeven niet zomaar een bijproject. Hij heeft zijn hart en ziel in deze productie gestoken en is daarom des te meer verheugd dat het zoveel succes oogst. De film is een aangrijpende mix te van actie en drama, waarin Verhoeven zijn indrukwekkende vechtvaardigheden demonstreert en ook zijn acteertalent naar voren brengt.

Terwijl Black Lotus de harten van Netflix-kijkers verovert, bereidt Verhoeven zich voor op zijn aanstaande titelgevecht tegen Tariq Osaro. Het gevecht staat gepland op 4 november tijdens Glory Collision 6 in het indrukwekkende GelreDome in Arnhem. Dit duel wordt alom beschouwd als een van de meest veelbelovende gevechten van het jaar, en de fans kunnen nauwelijks wachten om te zien of Verhoeven zijn onbetwiste status als kickbokskoning kan behouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws