Rico Verhoeven onder vuur genomen door oud-rivaal: 'Papieren kampioen die wordt beschermd' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven onder vuur genomen door oud-rivaal: 'Papieren kampioen die wordt beschermd'

Rico Verhoeven onder vuur genomen door oud-rivaal: 'Papieren kampioen die wordt beschermd'

Glory Kickboxing-ster Rico Verhoeven, de huidige kampioen, is stevig op de korrel genomen door oud-rivaal Jamal Ben Saddik die geen blad voor de mond genomen heeft.

Topatleet Ben Saddik noemde Verhoeven een 'papieren kampioen' die wordt beschermd om zijn Glory-titel te behouden. De uitspraak deed Ben Saddik via zijn Instagram-account story en laat niets aan de verbeelding over.

"Papieren kampioen met verborgen steun"

De rivaliteit tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven is al geruime tijd een punt van discussie onder kickboksfans. Ben Saddik haalde in zijn Instagram-bericht stevig uit naar Verhoeven en verklaarde:

"Omdat hij zijn titel 2,5 jaar lang niet had verdedigd, zou geen enkele organisatie ter wereld zoiets toestaan of accepteren. Papieren 'kampioen' met veel verborgen steun om 'kampioen' te blijven."

Drie gevechten en controverse

De twee vechters hebben in het verleden al drie keer tegen elkaar gestaan, en elke ontmoeting bracht de gemoederen in de kickbokswereld in beweging. Ben Saddik wist één keer te winnen, en de meest recente confrontatie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik eindigde in een controversiële beslissing.

In die bewuste wedstrijd was Verhoeven ernstig geblesseerd geraakt aan zijn oog, maar desondanks mocht hij doorgaan. Deze beslissing zorgde destijds voor veel ophef, aangezien velen van mening waren dat de wedstrijd stilgelegd had moeten worden, waardoor Ben Saddik tot winnaar zou zijn uitgeroepen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws