Bokspromotor Eddie Hearn bevestigt Joshua vs. Wilder & Fury vs. Usyk op dezelfde avond in december Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokspromotor Eddie Hearn bevestigt Joshua vs. Wilder & Fury vs. Usyk op dezelfde avond in december

Bokspromotor Eddie Hearn bevestigt Joshua vs. Wilder & Fury vs. Usyk op dezelfde avond in december

Eddie Hearn Matchroom Boxing promotor heeft bevestigd dat hij succesvolle gesprekken heeft gehad met de Saoedi's over het organiseren van een mega boksevent in december.

Volgens Hearn zal Anthony Joshua het opnemen tegen Deontay Wilder en de wereldkampioenen Oleksandr Usyk en Tyson Fury zullen op dezelfde avond om het onbetwiste zwaargewicht kampioenschap boksen. Hearn vertelde Boxing Social dat er "concrete aanbiedingen deze week komen" van de Saoedi's voor de partij Joshua-Wilder in december.

Joshua vertelde Hearn dat hij "100%" klaar is voor de partij met de voormalig WBC-kampioen Wilder wil. Het enige wat het gevecht van Joshua tegen Wilder in gevaar zou kunnen brengen is volgens Hearn het verlangen van Joshua om een zomer warm-up-gevecht te doen in juli.Om zich voor te bereiden op de partij tegen de gevaarlijke Wilder.

Anthony Joshua moet in de zomer zijn warming up partij winnen

Als Joshua het warming-up gevecht verliest, wat mogelijk is gezien zijn slechte prestaties in de ring sinds 2019, zal zijn partij met Wilder niet door gaan. De Saoedi's zullen niet geïnteresseerd zijn om dit gevecht te organiseren als Joshua ten onder zou gaan, wat zijn vierde verlies in zijn laatste zeven gevechten zou zijn.

De enige veilige zomer confrontatie voor Joshua zou tegen een zwaargewicht zijn zonder kracht. Bijvoorbeeld tegen iemand zoals Agit Kabayel, die geen bedreiging zou zijn en de plannen voor een Wilder-partij in december niet zouden verpesten. Joshua versloeg recentelijk Jermaine Franklin op een niet echt overtuigende wijze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws