Chantelle Cameron doorbreekt ongeslagen reeks Katie Taylor en zorgt voor ophef Boks Nieuws
Boks Nieuws

Chantelle Cameron doorbreekt ongeslagen reeks Katie Taylor en zorgt voor ophef

Chantelle Cameron doorbreekt ongeslagen reeks Katie Taylor en zorgt voor ophef

Chantelle Cameron bracht het Ierse boksfenomeen Katie Taylor het eerste verlies toe in haar bokscarièrre eerder vandaag. De score kaarten van jury zorgen echter voor ophef.

Het Katie Taylor vs. Chantelle Cameron gevecht is onderwerp van discussie geworden op sociale media. De twee ongeslagen atleten kwamen vandaagi in de 3Arena in Dublin, Ierland, met elkaar in botsing.

Conor McGregor reageert op boksverlies Katie Taylor

Cameron maakte geschiedenis door de eerste persoon te worden die Taylor versloeg in een professionele bokswedstrijd. Door dit te doen, behield de 32-jarige ook succesvol de WBA, WBC, IBF & WBO superlichtgewicht-kampioenschappen.

Een magnifieke prestatie van Cameron en een carriere veranderende overwinning omdat Taylor voor het eerst verliest. Het gevecht was een close affaire die de toegestane 10 rondes duurde.

Ook UFC ster Conor McGregor was aanwezig en had zo zijn gedachte over het gevecht. Er waren veel mensen die de jury kritiseerden. Terwijl anderen betoogden dat Taylor de wedstrijd verdiende, maar Cameron er gedurende het gevecht beter uitzag.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws