Ebanie Bridges laat haar blote borsten zien aan voetbalteam Leeds United! 'Groot Fan' Nieuws
Nieuws

Ebanie Bridges laat haar blote borsten zien aan voetbalteam Leeds United! 'Groot Fan'

Ebanie Bridges laat haar blote borsten zien aan voetbalteam Leeds United! 'Groot Fan'

Ebanie Bridges, de wereldkampioen boksen heeft een incentive aangeboden aan de spelers van Leeds United. Als hen lukt om degradatie te voorkomen dit seizoen laat zij haar bosten aan hen zien.

Leeds staat momenteel 18e in de Premier League met nog twee wedstrijden tegen West Ham United en Tottenham Hotspur. Als Everton verloor tegen Wolves op zaterdag, en Leeds won van West Ham, dan zullen de Whites naar de 16e plaats stijgen boven Everton en Nottingham Forest.

Om de spirits en het moraal van de spelers van Leeds op te krikken, heeft de IBF bantamt kampioen en OnlyFans-ster Bridges, die een grote aanhangers van Leeds is, aangeboden haar borsten te laten zien aan de hele ploeg als zij degradatie weten te voorkomen.

Ik laat mijn tieten zien als jullie winnen

"Hey jongens[Leeds], als jullie het uithouden, laat ik mijn borsten zien," vertelde Bridges aan talkSPORT. "Ik stap in de kleedkamer, trek mijn shirt omhoog en laat mijn borsten zien. Ik zal jullie een kus geven, alles."

"Wat dan ook, ik geef jullie een gratis abonnement op mijn OnlyFans. Alsjeblieft Leeds, blijf in de Premier League, stel me alsjeblieft niet teleur." En nu maar hopen dat ze niet verliezen.....

13 claps
10 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws