'Paddy Pimblett's UFC-winst op Jared Gordon slechtste beslissing ooit' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Paddy Pimblett's UFC-winst op Jared Gordon slechtste beslissing ooit'

'Paddy Pimblett's UFC-winst op Jared Gordon slechtste beslissing ooit'

MMA-verslaggever Ariel Helwani heeft een stevige kijk gegeven op de laatste overwinning van Paddy Pimblett. Helwani noemde het "een van de slechtste beslissingen" in de geschiedenis van de UFC.

Tijdens UFC 282 afgelopen weekend maakte voormalig Cage Warriors-kampioen Pimblett zijn eerste optreden op het pay-per-view-podium. Na opvallende overwinningen op evenementen in Londen dit jaar, stak Pimblett de Atlantische Oceaan over voor een co-main event-ontmoeting met Jared Gordon.

Helwani, die tijdens de week van het gevecht de krantenkoppen haalde nadat hij onder vuur kwam te liggen van Pimblett en UFC-president Dana White, schetste verder zijn verwarring over hoe een van de juryleden ronde één of drie kon scoren in het voordeel van 'The Baddy'.

Een van de slechtste beslissingen in de geschiedenis van de UFC

"Na het zien van dat gevecht jongens… geloof ik dat dit een van de slechtste beslissingen in de geschiedenis van de UFC is", zei Helwani. Helwani is zeker niet de enige met dat gevoel. Naast velen in de fanbase, gaven mensen als voormalig UFC-ster Nate Diaz zelfs commentaar op de twijfelachtige scorekaarten die werden getoond na het UFC 282 co-main event.

Gordon gaf zelf ook commentaar op het resultaat na het gevecht en beweerde te zijn "beroofd" door de juryleden. Desalniettemin leek hij optimistisch over de toekomst, iets waar de wijdverbreide lof voor zijn optreden misschien aan heeft bijgedragen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws