Gruwelijke details moord MMA-vechter op vriendin! 'Levende bokszak' Nieuws
Nieuws

Gruwelijke details moord MMA-vechter op vriendin! 'Levende bokszak'

Gruwelijke details moord MMA-vechter op vriendin! 'Levende bokszak'

Kevin Mannion, 45, uit Manchester, Engeland, werd vandaag unaniem schuldig bevonden voor moord op zijn 22-jarige vriendin Elinor O'Brien.

De amateur MMA-vechter gebruikte O'Brien meerdere malen als levende bokszak tijdens hun relatie en stak haar meerdere malen met een mes twee dagen voordat zij stierf. Mannion die bekend staat als een cocaïne verslaafde maniac was een verwoed MMA-beoefenaar en geen partij voor Elinor.

De moordzaak houdt de gemoederen flink bezig, diverse pers websites berichtte vandaag over de gruwelijke details. Zo sloeg Mannion die bekend stond als agressief persoon Elinor meerdere malen in elkaar. Echter hield zij hem de hand boven het hoofd en verzon zelfs zogenaamde daders. Het ging zelfs zover dat zij de politie voor de gek hield.

MMA-vechter gebruikte vriendin als levende bokszak

Op 16 augustus vorig jaar hoorden buren 's ochtends vroeg geschreeuw uit het appartement van Mannion komen. De ruzie werd steeds heviger en tegen de middag was het volgens een buurman 'echt heel erg'. Om 12.16 uur belde Mannion 112. Kort daarna smeekte hij de hulpverleners om te komen, herhaaldelijk de naam van Elinor uitsprekend.

"Er is overal bloed. Ze is doorboord met een mes tot in haar lies. Kom alsjeblieft." Hij verklaarde later tijdens zijn proces dat hij wilde dat er gedocumenteerd werd dat er een ongeluk was gebeurd. Om 12.38 uur belde hij daarom zijn advocaat, iemand die eerder al voor hem had opgetreden.

Hij stak zijn vriendin meerdere malen met een mes

Elinor werd met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze was helder genoeg om de ambulancebroeders haar naam te vertellen. Maar toen haar werd gevraagd wat er was gebeurd, wendde ze haar hoofd af en zei niets. Met Elinor nog in leven, werd Mannion gearresteerd op verdenking van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De leugens gingen door.

"Ik heb niets gedaan", zei hij tegen de politie. "Dat zal ze zeggen, want dat is de waarheid." Elinor klampte zich vast aan het leven, maar stierf helaas op 19 augustus. Later veranderde het excuus van Mannion. Elinors verwondingen waren veroorzaakt door een buitenissig ongeluk.

Mannion beweerde dat hij de deur had gesloten terwijl hij Elinors bezittingen weggooide, alleen om hem weer te openen en haar ernstig gewond op de grond aan te treffen, wat suggereert dat Elinor zichzelf had kunnen neersteken. Mannion wordt op donderdag 9 maart veroordeeld hij kan een levenslange straf verwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws