UFC-ster Paddy Pimblett niet in actie tijdens event in Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Paddy Pimblett niet in actie tijdens event in Londen

UFC-ster Paddy Pimblett niet in actie tijdens event in Londen

Paddy Pimblett zal in maart geopereerd moeten worden. Hierdoor mist hij de kans om te vechten in Londen, Engeland.

De Britse Pimblett heeft een indrukwekkend record van 20-3 in MMA en 4-0 in de UFC. Hij staat bekend om zijn opwindende vechtstijl en hij heeft ook buiten de ring hetzelfde gedrag. Pimblett won in december een controversiële beslissing over Jared Gordon tijdens UFC 282.

Hij onthulde onlangs dat hij zijn rechterenkel blesseerde bij de eerste trap van het gevecht. Met de terugkeer van de organisatie naar Londen voor UFC 286 op 18 maart, dachten veel mensen dat dit het ideale moment zou zijn voor de Britse ster om terug te keren.

Pimblett heeft enkel problemen

Het lijkt er echter op dat dit niet zal gebeuren. Pimblett onthulde in een YouTube-video dat hij in hetzelfde tijdsbestek een operatie aan zijn enkelblessure zal ondergaan. Pimblett staat de laatste tijd op de radar van veel mensen.

De charismatische Brit trok zelfs de aandacht van Logan Paul. Paul zei dat hij graag zou vechten tegen de rijzende UFC-ster. Voordat hij Gordon versloeg, versloeg Pimblett Rodrigo Vargas en Jordan Leavitt op opeenvolgende UFC London-shows in 2022. Hij ontving Performance of the Night-bonussen voor beide finishes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws