UFC-ster Nate Diaz pakt voormalige UFC-rivalen aan! Dustin Poirier reageert Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz pakt voormalige UFC-rivalen aan! Dustin Poirier reageert

UFC-ster Nate Diaz pakt voormalige UFC-rivalen aan! Dustin Poirier reageert

Nate Diaz blijft de spot drijven met verschillende voormalige en huidige UFC-sterren sinds hij afscheid heeft genomen van de organisatie.

Inmiddels ex UFC-vechter Diaz blijft actief op sociale media terwijl hij nadenkt over zijn volgende carrièrestap, inclusief het uitschelden van Dustin Poirier, Conor McGregor en andere topnamen.

In een recente tweet viel Diaz Khabib Nurmagomedov, Khamzat Chimaev en Dustin Poirier aan.“Ik sta met 3-0 in de UFC tegen [Khamzat, Khabib en Dustin Poirier] bange poesjes. accepteer dat, 'zei Diaz.

Nate Diaz maakt rivalen af

Poirier reageerde nadat hij de laatste Twitter-aanval van Diaz had gezien."Hou je bek, vertel de waarheid over onze wedstrijd eikel," antwoordde Poirier. Het duurde niet lang voordat Diaz de genadeslag van online ruzie uitdeelde. "Je bent een pussy zoals de andere 2 toen het je te heet werd", tweette Diaz.

"Echte vechter ik versus echte pussy's zoals jij en Cumshot Chimav." Diaz zou het opnemen tegen Chimaev bij UFC 279 voordat Chimaev's mislukte afvalpoging roet in het eten gooide, waardoor de UFC Diaz tegen Tony Ferguson liet vechten. Diaz won de wedstrijd in de vierde ronde.

Ondanks dat hij niet onder contract staat bij de UFC, lijkt Diaz niet onder de indruk te zijn van enkele van de grootste namen in de recente geschiedenis van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws