'Domme lul!' UFC-ster Nate Diaz over de zeik na misplaatste opmerking Nieuws
Nieuws

'Domme lul!' UFC-ster Nate Diaz over de zeik na misplaatste opmerking

'Domme lul!' UFC-ster Nate Diaz over de zeik na misplaatste opmerking

Nate Diaz is boos op Anthony Smith vanwege zijn recente positieve feedback voor de Power Slap-competitie van Dana White. Er is de laatste tijd veel gepraat over klapgevechten en Dana White's nieuwe Power Slap-onderneming.

Hoewel velen het hebben bekritiseerd, hebben anderen deze nieuwe intrede in de waanzin van vechtsporten verwelkomd. UFC-vechter Anthony Smith was een van degenen die ervoor koos om positief te zijn, met het volgende te zeggen over de kwestie.

"Ik kan geen genoeg krijgen van de Power Slap League", zei Smith. “Mijn lichaam is klaar voor een pay-per-view. Ik zal het betalen, het kan me niet schelen hoeveel het kost. Ik zal vooraf betalen. Ik betaal de volgende €10 vooruit. Ik vind het geweldig. Ik weet niet waarom, ik kan je geen reden geven. Misschien omdat ik er was tijdens de pilot ervan en ik het persoonlijk heb gezien."

Nate Diaz zwaar boos op Anthony Smith

"Ik moet deze jongens ontmoeten en met ze praten", vervolgde hij. “Stel je voor hoe je denkt dat sommige van deze jongens zouden zijn die betrokken zijn bij de Power Slap League. Dat is precies hoe ze zijn. Ik ben een fan van chaos. Deze jongens zijn verdomde maniakken. Er is iets mis met hen. Er is iets niet goed, ze hebben een paar schroeven los, en ze zijn mijn soort mensen. Ik hou van ze, ik hield van elke seconde. Ik praat graag met ze, ik steun ze.”

Hij kreeg nogal wat terugslag voor zijn opmerkingen - ook van Nate Diaz die kortweg reageerde met: "Anthony smith is een domme lul.". Het is duidelijk dat Diaz niet de grootste fan is van Power Slap. Helaas, hoewel hij misschien niet meer bij de UFC is, kun je er zeker van zijn dat Diaz meer lawaai zal maken dan klapgevechten ooit zouden kunnen wanneer hij zijn volgende zet doet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws