UFC-ster Conor McGregor doneert 1 miljoen! 'Man van zijn woord' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor doneert 1 miljoen! 'Man van zijn woord'

UFC-ster Conor McGregor doneert 1 miljoen! 'Man van zijn woord'

Conor McGregor en zijn whiskybedrijf hebben in New York een flinke donatie van € 940.000 gedaan aan de Tunnel To Towers Foundation stichting voor eerstehulpverleners.

De MMA-ster is de afgelopen weken druk bezig geweest met het filmen van zijn aankomende film Road House en als coach in The Ultimate Fighter van vechstport organisatie UFC.

McGregor heeft zijn nettowaarde omhoog zien schieten dankzij zijn whiskyhandel en heeft lang gezegd dat een percentage van de omzet naar eerstehulpverleners in New York zal gaan.

Conor McGregor is trouw aan zijn woord

Trouw aan zijn woord schonk McGregor $ 1 miljoen aan de stichting en het betekent dat Proper Twelve zo'n € 3,5 miljoen heeft gedoneerd aan de verkoop van whisky.

De stichting postte op sociale media: "Multi-Weight UFC Champion & Proper No. Twelve Founder Conor McGregor verscheen op @foxnews Hannity met Foundation Chairman & CEO Frank Siller om een genereuze donatie van $ 1 miljoen aan te kondigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws