Waarom rematch Regian Eersel vs. Sinsamut Klinmee gegarandeerd vuurwerk wordt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Waarom rematch Regian Eersel vs. Sinsamut Klinmee gegarandeerd vuurwerk wordt

Waarom rematch Regian Eersel vs. Sinsamut Klinmee gegarandeerd vuurwerk wordt

Deze vrijdag 17 maart staan Regian Eersel en Sinsamut Klinmee tegenover elkaar in de hoofdpartij van ONE Friday Fights 9 in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

De twee topatleten vechten om de ONE Lightweight Muay Thai World Title. Hier zijn drie redenen waarom dit een explosief gevecht wordt. Ten eerste hebben beide vechters iets te bewijzen. Hun eerste gevecht vijf maanden geleden was spannend maar ook een nipte overwinning voor Eersel.

Regian Eersel wil aantonen de beste lichtgewicht vechter te zijn

Eersel wil met een overwinning laten zien dat hij de beste lichtgewicht vechter ter wereld is, terwijl Sinsamut wil bewijzen dat hij niet alleen een knockout-koning is maar ook een ONE World Title verdient.

Ten tweede is het een botsing van stijlen. Eersel is een lange, dynamische aanvaller die zijn tegenstander kan overweldigen met verschillende stoten en knieën. Sinsamut is echter de hardste knokker van de divisie en is bereid om een of twee stoten te incasseren om zijn eigen explosieve stoot te laten landen.

Legendarische kickbokser

Tot slot hebben beide vechters zich in ONE bewezen als topatleten. Eersel heeft zich in acht gevechten bewezen als de beste lichtgewicht ter wereld en Sinsamut heeft binnen enkele maanden legendarische kickbokser Nieky Holzken en gevaarlijke Brit Liam Nolan knock-out geslagen.

Het gevecht tussen Eersel en Klinmee belooft een waar spektakel te worden, met twee atleten die alles op alles zetten om te bewijzen dat zij de beste in hun divisie zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws