Sorry! Conor McGregor krijgt excuses van oud-rivaal: 'Hij heeft me veel te leren' Nieuws
Nieuws

Sorry! Conor McGregor krijgt excuses van oud-rivaal: 'Hij heeft me veel te leren'

Sorry! Conor McGregor krijgt excuses van oud-rivaal: 'Hij heeft me veel te leren'

Jose Aldo voormalig UFC-vedergewicht kampioen viel nogal uit tegen Conor McGregor eerder deze maand nadat de Ier voorstelde dat de Braziliaan tegen hem zou moeten boksen. Nu biedt Aldo excuses aan.

Het bleek allemaal een groot misverstand te zijn want Aldo komt met excuses naar zijn oud-rivaal nadat hij eerder nogal pissig reageerde op McGregor die reageerde met; "Wie heeft er in je Acai gepist?" Zelf zegt Aldo dat het een verhit moment was kort na zijn bokswedstrijd op Gamebred Boxing 4.

"Ik was een beetje verhit", zegt Aldo. "Ik had net de wedstrijd in de kleedkamer teruggekeken en ik had gewonnen, iedereen zei het, en direct daarna vroeg een verslaggever me naar de opmerkingen van McGregor. Ik had niet gezien wat Conor had gezegd. Ik heb hem daarom uitgescholden, veel gelachen. Maar toen ik in Brazilië aankwam, stuurde ik hem een bericht waarin ik me verontschuldigde omdat ik zag dat het niet zijn bedoeling was om me uit te dagen."

Conor McGregor wil Jose Aldo boksles geven

De opmerking van McGregor was juist positief bedoelt wat Aldo nu ook ziet. "Hij probeerde me een duwtje in de rug te geven. Ik begreep zijn bedoelingen verkeerd. Maar we zijn weer cool. Conor is mijn vriend. Ik wens hem het allerbeste." Aldo won van mede-UFC-veteraan Jeremy Stephens, zijn tweede bokswedstrijd nadat hij eerder dit jaar afscheid nam van de UFC.

Wat betreft het aanbod van McGregor om bokstraining hem bokstraining te geven; "Ja. Waarom niet?" zei Aldo. “Ik moet veel leren in het boksen. Er zijn een aantal geweldige Ierse boksers, dus als ik de kans krijg om naar Ierland te gaan en met Conor en de Ieren te trainen, sta ik daar super voor open. Vooral pro-boksen. Het is een nieuwe wereld en ik moet leren van de besten. Conor kan goed boksen, hij heeft gebokst tegen Mayweather, dus hij heeft me veel te leren.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws