'Moeilijk om hem te haten!' Fans reageren op video UFC-ster Khabib Nurmagomedov MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Moeilijk om hem te haten!' Fans reageren op video UFC-ster Khabib Nurmagomedov

'Moeilijk om hem te haten!' Fans reageren op video UFC-ster Khabib Nurmagomedov

Een video laat zien hoe Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen tijdens een wedstrijd een perfect techniek uitvoert.

Voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib is altijd bekend geweest in MMA vanwege zijn grappling skills. Hij is al jaren een beetje een mythische figuur, hij blijft ongeslagen en worstelde zelfs als kind met een beer.

Er is een nieuwe video opgedoken waarin een 18-jarige (zichtbaar magere) Nurmagomedov een vliegende armbar uitvoert ergens in Rusland waarop fans lyrisch reageerden. "We hebben nog niet eens de helft gezien van wat de beste ooit kan doen", schreef iemand. "

Khabib Nurmagomedov blijft een geweldenaar

Wow!! wat een moeilijke techniek om op die jonge leeftijd uit te voeren!!" zei iemand anders. Een andere fan schreef: "Goh verdorie!!! Het is zoooo moeilijk om hem te haten." Sommige fans wezen erop dat de tegenstander in de video Islam Mamedov is, die nu een teamgenoot is van Nurmagomedov.

Nurmagomedov stopte in 2020 na het verslaan van Justin Gaethje in Abu Dhabi omdat hij thuis wil zijn bij zijn gezin. Hij zal nog steeds coachen en legt zich ook toe op voetbal en heeft onder andere een initiatief samen met oud voetbal international Clarence Seedorf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws