'Je praat poep!' Conor McGregor maakt Jose Aldo zwaar pissed na voorstel Nieuws
Nieuws

'Je praat poep!' Conor McGregor maakt Jose Aldo zwaar pissed na voorstel

'Je praat poep!' Conor McGregor maakt Jose Aldo zwaar pissed na voorstel

Jose Aldo geeft een reactie op de 'grote mond' van Conor McGregor's en diens boksvoorstel voor de twee. Aldo noemt McGregor een poep prater.

UFC-legende Jose Aldo nam een vijandige houding aan toen hij werd geïnformeerd over de wens van Conor McGregor om opnieuw tegen hem te vechten, maar dan in de boksring.

Jose Aldo zegt Conor McGregor zijn grote bek dicht te houden

De Ier stelde een gevecht voor nadat Aldo tijdens Gamebred 4 afgelopen nacht een gelijkspel bereikte met mede UFC-veteraan Anthony Pettis. McGregor zie dat hij en Aldo tegen elkaar zouden moeten boksen. Daar reageert de Braziliaan nu op.

'Je praat poep!' Conor McGregor maakt Jose Aldo zwaar pissed na voorstel

"Conor (heeft een) grote mond", zei Aldo tegen verslaggevers in reactie op de tweet van McGregor. “Hij praat altijd veel poep. Hij heeft een gepland gevecht. … Conor, hou je bek dicht. We zouden eerder moeten vechten in de UFC. Je rent, en nu praat je nog steeds poep."

Dit werd gevolgd door een reactie van de Ier die kortweg vraagt wie er in de bessen thee van Aldo heeft gepist. Of er een bokswedstrijd in zit tussen McGregor en Aldo valt te bezien. Alhoewel het voor veel fans een aanlokkelijke match zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws