'Clown ik breek je kaak!' UFC-ster Conor McGregor gewaarschuwd voor grote mond Nieuws
Nieuws

'Clown ik breek je kaak!' UFC-ster Conor McGregor gewaarschuwd voor grote mond

'Clown ik breek je kaak!' UFC-ster Conor McGregor gewaarschuwd voor grote mond

Paul Heyman de top worstel manager ziet een gevecht tussen Conor McGregor en WWE ster Roman Reigns niet goed eindigen voor de Ier.

Nadat Endeavour WWE heeft gekocht en samengevoegd met de UFC, tweette McGregor een foto van zichzelf met een UFC- en WWE-titel. Reigns manager Heyman ging los op de Ier, waarop deze terug sloeg en zei dat hij zijn kaak op drie verschillende plaatsen zou breken.

Conor McGregor moet oppassen voor WWE ster Roman Reigns

Hoewel Heyman goed weet dat McGregor hem zou verslaan, vertegenwoordigt hij wel Roman Reigns, de huidige WWE-kampioen. Daarmee denkt hij dat als de Ier denkt dat hij een wedstrijd tegen Reigns zou winnen, hij een dwaas is. “Het is niet dat hij naar mij tweette, ik koos het gevecht met hem. Laten we hier eerlijk over zijn. Hij, als Roman Reigns-wannabe, deed de titel op elke schouder, en schreeuwde naar zichzelf, natuurlijk deed hij dat, 'zei Heyman over McGregor.

"Je weet wel, de ultieme zelfpromotor in Conor McGregor, met een gewicht van 155 pond en anderhalve meter lang. Dus met dat in gedachten zei ik: 'Kijk naar Conor McGregor, een Roman Reigns-wannabe', en natuurlijk, weet je, hij zei: 'oh, wees voorzichtig opa, ik breek je kaak op drie plaatsen'..."

UFC ster McGregor dreigt kaak manager te breken

“Dit is een zwaar gevecht voor Conor McGregor? Ik zie hem geen gevecht nemen met Roman Reigns, maar nogmaals, luister, 'voegde Heyman eraan toe. 'Weet je, kleine mensen doen wat kleine geesten hen zeggen te doen, en dat is oké, want ik mag de kleine man. Hij is grappig voor mij. Als een clown. Je weet wel, als een clown. Hij is hier voor mijn amusement."

Voor nu is Conor McGregor gefocust op MMA en zijn terugkeer tegen Michael Chandler. Maar met de UFC-WWE-fusie geloven velen dat de Ier zou gedijen in de worstelorganisatie, gezien zijn vermogen om te praten. Dus misschien zou er in de toekomst een wedstrijd tegen Reigns kunnen plaatsvinden.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws