Andrew Tate blaast ruzie Greta Thunberg nieuw leven in met video! 'Alsof hij nooit is weggeweest' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate blaast ruzie Greta Thunberg nieuw leven in met video! 'Alsof hij nooit is weggeweest'

Andrew Tate blaast ruzie Greta Thunberg nieuw leven in met video! 'Alsof hij nooit is weggeweest'

Andrew Tate voormalig kickbokser, heeft allerlei rare dingen op Twitter gepost sinds hij uit de gevangenis werd vrijgelaten en zijn telefoon terugkreeg. Dus was het slechts een kwestie van tijd voordat hij besloot zijn vete met Greta Thunberg nieuw leven in te blazen.

Tate, die momenteel onder huisarrest staat, tweette; "Vandaag ga ik mijn uiterste best doen om iets te geven om klimaatverandering". Voordat hij volgde met de clip die verwijst naar de pizzadoos video die centraal stond van zijn ruzie met de 20-jarige klimaatactivist.

Het is alsof Andrew Tate nooit is weggeweest

Als je het je herinnert, had Tate Greta in de originele video verteld dat hij weigert zijn pizzadozen te recyclen en pochte hij ook over het vervuilen van het milieu met zijn verzameling van 33 supercars. Vervolgens retweette hij deze montage waarin hij Greta uitdaagde om "de agenten te sturen".

Het lijkt er dus op dat Tate suggereert dat zijn ruzie met Greta de druppel was die de "elites" ertoe bracht hun agenten te sturen en hem te laten arresteren wegens (vermeende) mensenhandel. Als dat het geval is, heeft hij zijn les duidelijk niet geleerd door 3 maanden opgesloten zitten in een Roemeense gevangenis omdat hij haar al weer aan het trollen is op Twitter.

We zullen moeten afwachten of Greta terug slaat met nog een grap over Tate's 'kleine dxck-energie' of dat ze de Illuminati weer achter hem aan stuurt. Interessant om te zien dat hij in ieder geval verder gaat waar hij gebleven was. Het is alsof hij nooit is weggeweest!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws