Sliploze Jiu Jitsu dame pakt straatrover keihard aan! 'Geluk of Pech' Nieuws
Nieuws

Sliploze Jiu Jitsu dame pakt straatrover keihard aan! 'Geluk of Pech'

Sliploze Jiu Jitsu dame pakt straatrover keihard aan! 'Geluk of Pech'

Een man probeerde een vrouw te beroven die bedreven is in jiu-jitsu en kreeg meer dan waar hij op had gerekend. Het opmerkelijke detail? Ze droeg een rok en geen slipje.

In een bizar voorval probeerde een dief een vrouw te beroven die goed thuis is in de vechtsport jiu-jitsu. De beroving nam echter een onverwachte wending toen de vrouw haar zelfverdedigingsvaardigheden inzette, waardoor de dief al snel spijt kreeg van zijn acties.

Jiu-jitsu dame draagt geen slipje

Wat dit verhaal nog opmerkelijker maakt, is dat de vrouw op dat moment een rok droeg en geen onderbroek droeg. De dief had zeker niet verwacht dat zijn slachtoffer zo bekwaam en vastberaden zou zijn om zichzelf te verdedigen.

Het verhaal trok de aandacht van omstanders, en de politie werd gebeld om de situatie op te lossen. Opmerkelijk genoeg smeekte de dief de politie om langzamer te reageren en verzocht hij hen om "alsjeblieft, politie, neem je tijd om hier te komen!" Deze ongebruikelijke reactie zorgde voor enige hilariteit bij getuigen.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws