Vechtsport event Enfusion & 8TKO van 23 september 2023 uitgesteld Nieuws
Nieuws

Vechtsport event Enfusion & 8TKO van 23 september 2023 uitgesteld

Vechtsport event Enfusion & 8TKO van 23 september 2023 uitgesteld

Het geplande Enfusion & 8TKO-evenement dat op 23 september zou plaatsvinden, is helaas uitgesteld. De organisatie betreurt het om de fans te moeten informeren dat de show niet kan doorgaan vanwege het niet op tijd verlenen van de vergunning.

Dit nieuws zal ongetwijfeld teleurstellend zijn voor enthousiaste fans van vechtsporten die reikhalzend uitkeken naar het evenement. Het evenement zou oorspronkelijk een opwindende line-up van Enfusion & 8TKO-gevechten bieden, maar om redenen die buiten de controle van de organisatoren liggen, kan het nu niet plaatsvinden zoals gepland.

Er stond onder andere een titelgevecht gepland van Enfusion kampioen Jorina Baars, naar welke datum deze wordt verschoven is niet bekend. Desondanks kunnen fans zich verheugen op drukke maanden voor de boeg, met een mix van Enfusion, 8TKO en ECE-evenementen in samenwerking met Hexagone MMA.

Hoewel de exacte reden voor het niet verlenen van de vergunning op dit moment niet is bekendgemaakt, blijven de organisatoren van Enfusion & 8TKO zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige vechtsport evenementen in de nabije toekomst.

We zullen doorgaan met het volgen van de ontwikkelingen rond dit evenement en zullen de fans op de hoogte houden van eventuele verdere updates met betrekking tot de nieuwe datum.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws