'Jiu jitsu is onzin en werkt niet!' Beruchte UFC-ster doet gewaagde uitspraak MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Jiu jitsu is onzin en werkt niet!' Beruchte UFC-ster doet gewaagde uitspraak

'Jiu jitsu is onzin en werkt niet!' Beruchte UFC-ster doet gewaagde uitspraak

Sean Strickland een de beruchtste vechters in de UFC, blijft volhouden dat jiu jitsu "niet werkt," ondanks wat er tijdens zijn trainingssessies is gebeurd.

Sterker nog, Strickland heeft niet langer een Jiu Jitsun pak en bewaart zijn zwarte band begraven in de kofferbak van zijn auto. Strickland daagt Adesanya uit voor het middengewicht kampioenschap bij UFC 293 in Sydney en wil deze staande te lijf.

Jiu Jitsu is niets bijzonders

"Ja, ik heb [een zwarte band] een tijdje geleden gekregen, het is onzin, het werkt niet," vertelde Strickland aan Nina-Marie Daniele. "Het werkt gewoon niet, jongens, jiu jitsu werkt niet. Het werkt niet. Het ligt ergens in mijn kofferbak, ik ben mijn pak kwijtgeraakt, ik draag het niet meer."

Toch zou Jiu Jitsu zijn beste kans kunnen zijn tegen een vechter als Israel Adesanya, een voormalig kickbokser met 16 knockouts in 24 MMA-overwinningen. Maar Strickland geeft toe dat hij waarschijnlijk verleid zal worden door de opwinding van het staande gevecht, wat hem enkele hersencellen kostte tegen Alex Pereira.

"Ik heb veel geworsteld tijdens mijn trainingskamp, maar soms sta je daar en kijk je naar een andere man en dan denk ik bij mezelf, ik wil gewoon met deze kerel vechten," vervolgde Strickland. "Dus ik zou waarschijnlijk moeten worstelen, maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws