Hoeveel verdient de kickboks-bodyguard van Lionel Messi? Salaris onthuld en meer... Nieuws
Nieuws

Hoeveel verdient de kickboks-bodyguard van Lionel Messi? Salaris onthuld en meer...

Hoeveel verdient de kickboks-bodyguard van Lionel Messi? Salaris onthuld en meer...

Lionel Messi heeft zijn stempel gedrukt op Inter Miami sinds hij deze zomer bij de club kwam en heeft een heuze bodyguard die hem volgt tot op de middenstip.

De Argentijn heeft zich comfortabel genesteld in het MLS-project van David Beckham en levert buitengewone prestaties voor de club. Maar zijn doelpunten, assists en indrukwekkende statistieken zijn niet de enige opvallende aspecten van zijn komst naar de MLS. Messi's persoonlijke bodyguard is ook een deel geworden van de roem die de ster met zich meebrengt.

Er wordt gemeld dat David Beckham en Inter Miami de verantwoordelijkheid voor de bescherming van Messi hebben geregeld door de taak toe te vertrouwen aan een zeer goed getrainde kickbokser en Muaythai vechter Yassine Cheuko. Afgelopen weekend werd duidelijk dat hij ook goed kan rennen toen hij Messi redde van een man die deze aanviel op het veld tijdens een wedstrijd.

Yassine Cheuko bodyguard van Lionel Messi verdient 3 miljoen dollar per jaar

Yassine Cheuko heeft de laatste tijd de aandacht getrokken, wat mensen doet denken, 'Wie is de persoon die van de ene kant van het veld naar de andere rent terwijl Messi zijn magie toont?' De bodyguard heeft ongeveer 115.000 volgers op zijn Instagram-account, waaronder Leo Messi zelf. Ook vragen velen zich af wat hij verdiend?

Dat is inmiddels bekend Yassine Cheuko verdiend als bodyguard van Leo Messi maar liefst $250.000 per maand. Inter Miami betaalt hem volgens zijn contract ongeveer 3 miljoen dollar per jaar om Messi te beschermen.

De primaire taak van Yassine Chueko is om Leo Messi te bewaken De primaire verantwoordelijkheid van Cheuko is om de veiligheid van Lionel Messi te waarborgen in verschillende situaties, of het nu op het veld is of erbuiten. Naast het toezicht houden op de ster van Inter Miami, leidt Cheuko ook een team van 50 mensen die de veiligheid van de familie Messi in Miami bewaken.

Alle info over Yassine Cheuko

Echte naam Yassine Chueko
Bekend als Lionel Messi’s Bodyguard
Leeftijd 34
Geboorte datum 1989
Geboorte plaats Californië, Amerika
Gender Man
Nationaliteit Amerikaans
Ethniciteit Gemikst
Instagram https://www.instagram.com/yasstcheuko/
Lengte 177.8 cm
Gewicht 85.4 kilo
Kleur ogen Bruin
Haar kleur Kaal
Beroep Bodyguard, kickbokser, Muaythai vechter
Net worth €1.5 Miljoen
Verdien per jaar € 3 miljoen
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws