Lionel Messi's Kickboks-Bodyguard houdt aanvaller tegen met razendsnelle reactie Nieuws
Nieuws

Lionel Messi's Kickboks-Bodyguard houdt aanvaller tegen met razendsnelle reactie

Lionel Messi's Kickboks-Bodyguard houdt aanvaller tegen met razendsnelle reactie

Een fan rende het veld op en viel Inter Miami-voetbalster Lionel Messi aan tijdens een wedstrijd tegen de LAFC. Maar werd gestopt door Messi's bodyguard.

Maar hij werd gestopt door de bodyguard van Messi, Yassine Chueko, een kickbokser en voormalig marinier die speciaal is ingehuurd door David Beckham om Messi te beschermen tegen gevaar.

De fan, wiens identiteit nog niet is vrijgegeven, slaagde erin om het veld te betreden en recht op Messi af te rennen. Maar de beroemde voetballer was niet weerloos. Messi's persoonlijke beveiliger, die ook een ervaren MMA-vechter en voormalig marinier is, handelde snel en effectief om de aanvaller tegen te houden voordat hij Messi kon bereiken.

Voetbalfan Probeert Lionel Messi Aan Te Vallen Tijdens LAFC Duel

Het is onduidelijk wat de motivatie was achter de aanval op de Argentijnse voetbalster, maar het incident benadrukt de behoefte aan strenge veiligheidsmaatregelen rondom topsporters. David Beckham, mede-eigenaar van Inter Miami, had eerder deze speciale bodyguard ingehuurd om Messi te beschermen tegen potentiële gevaren, en deze beslissing bleek van onschatbare waarde te zijn tijdens deze gevaarlijke situatie.

Na het incident werd de fan onmiddellijk overgedragen aan de autoriteiten en zal hij waarschijnlijk worden geconfronteerd met juridische consequenties voor zijn onbezonnen actie. De supporters, spelers en officials waren geschokt door het incident, maar gelukkig raakte Lionel Messi niet gewond dankzij de snelle reactie van zijn toegewijde bodyguard.

Alle info over Yassine Cheuko

Echte naam Yassine Chueko
Bekend als Lionel Messi’s Bodyguard
Leeftijd 34
Geboorte datum 1989
Geboorte plaats Californië, Amerika
Gender Man
Nationaliteit Amerikaans
Ethniciteit Gemikst
Instagram https://www.instagram.com/yasstcheuko/
Lengte 177.8 cm
Gewicht 85.4 kilo
Kleur ogen Bruin
Haar kleur Kaal
Beroep Bodyguard, kickbokser, Muaythai vechter
Net worth €1.5 Miljoen
Verdien per jaar € 3 miljoen
4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws