πŸŽ₯ Jake Paul slaat YouTuber genadeloos onderuit! 'Vol op zijn lever' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Jake Paul slaat YouTuber genadeloos onderuit! 'Vol op zijn lever'

πŸŽ₯ Jake Paul slaat YouTuber genadeloos onderuit! 'Vol op zijn lever'

Jake Paul heeft YouTuber en streamer Adin Ross genadeloos neergeslagen tijdens een sparringsessie, nadat Ross eerder al werd verslagen door Dillon Danis in de boksring.

Ross, met bijna vier miljoen YouTube-abonnees, had geen ervaring in vechtsporten en leek overweldigd door de professionele bokser Jake Paul. Een krachtige bodyshot van Paul deed Ross op de grond vallen, waardoor hij in pijn kronkelde te zien op 7:54 minuut in de video.

De video van het gevecht werd op sociale media gedeeld, waarbij veel fans genoten van de nederlaag van de 22-jarige streamer. Tijdens zijn bezoek aan Jake Paul werd Ross vergezeld door mede-streamer Sneako, die ook een sparringsessie met Paul onderging en evenmin goed presteerde.

Hoewel sommige fans kritiek hadden op Ross en Sneako's vaardigheden in de ring, prezen anderen Jake Paul omdat hij niet overdreven hardhandig was tegenover de streamers. Ross had eerder in de week een bijna-gebroken arm opgelopen tijdens een sparringsessie met Dillon Danis, nadat Danis zijn arm in een pijnlijke klem had vastgehouden totdat Ross instemde met het verslaan van de Paul-broers in een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws