🎥 | Rico Verhoeven ziet gevecht met Tyson Fury wel zitten: 'Ik zie kansen' Nieuws
Nieuws

🎥 | Rico Verhoeven ziet gevecht met Tyson Fury wel zitten: 'Ik zie kansen'

🎥 | Rico Verhoeven ziet gevecht met Tyson Fury wel zitten: 'Ik zie kansen'

Rico Verhoeven, de Nederlandse kickbokslegende en huidige Glory-kampioen, staat voor een spannende titelverdediging in het aankomende Glory Collision 6-evenement.

Terwijl fans vol spanning uitkijken naar dit gevecht, heeft Verhoeven onthuld dat dit zeker niet zijn laatste optreden zal zijn. Hij heeft zijn oog laten vallen op andere vechtsporten, waaronder MMA en boksen, en heeft zelfs geuit dat hij graag tegen niemand minder dan Tyson Fury in de ring zou staan.

Verhoevens toekomstige plannen en ambities

Tijdens een interview vandaag met Ariel Helwani in "The MMA Hour," werd Verhoeven gevraagd naar zijn toekomstplannen, waaronder mogelijke carrièrepaden na zijn glansrijke vechtsportcarrière. De kampioen bevestigde dat acteren zeker op zijn radar staat.

Maar nog opwindender zijn zijn plannen voor meer vechtuitdagingen zoals MMA en Boksen. Verhoeven, die onlangs een blessure opliep en herstelde, gaf aan dat deze tegenslag hem alleen maar gemotiveerder heeft gemaakt. "Ja, kom maar op," verklaarde Verhoeven vastberaden. Hij lijkt vastbesloten om nog meerdere gevechten aan te gaan.

Rico Verhoeven en boksen tegen Tyson Fury

Een van de meest opmerkelijke momenten in het interview was toen Verhoeven werd gevraagd naar het aanstaande boksgevecht tussen voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou en de legendarische bokser Tyson Fury. Verhoeven, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, liet weten dat hij wel oren heeft naar een confrontatie met Fury.

"Toen ik dat gevecht zag, dacht ik, laat me ruilen met Francis, ik zag kansen," merkte Verhoeven op, waarmee hij duidelijk maakte dat een ontmoeting met Tyson Fury hem enorm zou aanspreken. Een potentieel gevecht tussen Verhoeven en Fury zou zeker de aandacht trekken van fans over de hele wereld.

Verhoevens huidige focus: Tariq Osaro

Terwijl Verhoeven zijn toekomstplannen deelt, staat hij eerst voor de uitdaging van zijn aanstaande titelgevecht tegen Tariq Osaro. Volgens experts zou Osaro wel eens voor een verrassing kunnen zorgen en Verhoeven verslaan, wat dit weekend ongetwijfeld een gebeurtenis maakt waar fans reikhalzend naar uitkijken.

Het belooft een opwindend weekend te worden voor vechtsportliefhebbers over de hele wereld, terwijl Rico Verhoeven zijn titel verdedigt en zijn ogen al richt op nieuwe horizonten in zijn indrukwekkende carrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws