🎥 | Rico Verhoeven rivaal Tariq Osaro! 'Ik wordt kampioen de mensen geloven in mij' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 | Rico Verhoeven rivaal Tariq Osaro! 'Ik wordt kampioen de mensen geloven in mij'

🎥 | Rico Verhoeven rivaal Tariq Osaro! 'Ik wordt kampioen de mensen geloven in mij'

Tariq Osaro was nog niet zo lang geleden onbekend, echter door zijn geplande gevecht tegen Rico Verhoeven op 4 november is zijn status gegroeid en zien zijn fans hem al als winnaar en de nieuwe Glory kampioen.

Bescheiden als altijd is Osaro op weg naar de Glory titel. Wat opvalt in de aanloop naar het titelgevecht om de interim en reguliere titel met elkaar te verenigen is dat er geen echte trashtalk plaatsvindt tussen Osaro en Verhoeven. Ook trainer Mike Passenier zegt hierover: 'Dit is wel het netste gevecht tot nu toe in Glory."

Het doet me helemaal niks

Osaro zelf is zeker van zichzelf maar blijft bescheiden. "Mensen herkennen mij nu wel op straat en geloven in mij. Ook al staan de meerderheid achter Rico. Maar dat doet niets met mij." Cookie de bijnaam van Osaro kreeg een leuke wending toen hij koekjes moest bakken voor de fans.

Dankbaar is Cookie nu al voor alle aandacht die hij krijgt. 4 november zal blijken wie er met het Glory goud de ring uitstapt Osaro of Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws