🎥 | Alistair Overeem krijgt lading kritiek over zich heen: 'niet geloofwaardig' Nieuws
Nieuws

🎥 | Alistair Overeem krijgt lading kritiek over zich heen: 'niet geloofwaardig'

🎥 | Alistair Overeem krijgt lading kritiek over zich heen: 'niet geloofwaardig'

Alistair Overeem een van de grootste vechtsportlegendes maakte een overstap naar de politiek en sloot zich aan bij Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga.

De keuze van Overeem om de politiek in te gaan wordt met gemengde gevoelens ontvangen, voorstanders lopen weg met idee dat er nu een echte vechtjas in de Tweede Kamer terecht zou kunnen komen. De tegenstanders uitten hun commentaar veelal op het feit dat Overeem zich richt op gezondheid en de daarbij behorende levensstijl. Terwijl de topatleet een aantal keer gepakt is op doping.

Op social media wordt er dan ook flink op los gediscussieerd of het dan wel verstandig is gezondheid te promoten. "Wat hij hier zegt is zo ongelofelijk ironisch als je bedenkt dat hij twee keer gepakt is op doping 😂 ('Ik heb helemaal geen spuitje nodig')", schrijft Twitteraar Stefan Peeman@StefanPeeman. "Toch knap voor iemand die gepakt is op doping dat hij geen pilletjes en spuitjes nodig heeft....", schrijft Erwin@ErwinAlberti.

Toch zijn er ook positieve geluiden over de stelling die Overeem inneemt: "Gek genoeg zit er wel een kern van waarheid in: Een gezonde levensstijl is wel degelijk belangrijk", schrijft Twitteraar Arie Plug@arie_plug. "Een ongezonde visie op gezondheid", zegt Peter Punt@vergezicht. Overeem fungeert als lijstduwer voor Belang van Nederland. Of hij daadwerkelijk een zetel krijgt zal afhangen van de stemmers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws