Rico Verhoeven schiet critici af dagen voor gevecht met Tariq Osaro: 'Vergis je niet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven schiet critici af dagen voor gevecht met Tariq Osaro: 'Vergis je niet'

Rico Verhoeven schiet critici af dagen voor gevecht met Tariq Osaro: 'Vergis je niet'

Rico Verhoeven is nog maar enkele dagen verwijderd van zijn eerste gevecht in twee jaar tijdens Glory Collision 6 tegen Tariq Osaro op 4 november. En de kampioen heeft een boodschap voor de critici.

Voor Rico Verhoeven wordt het een weerzien met de Glory ring waar hij al talloze successen boekte, ook al is het twee jaar geleden toch is de kampioen ervan overtuigd te slagen in zijn missie, het verslaan van Osaro en het houden van zijn wereldtitel bij Glory.

Rico Verhoeven klaar voor gevecht met Tariq Osaro

"Ik ben blij terug te zijn. En mensen zeggen, ja ja hij doet veel dingen, hij maakt films, hij doet dit en dat", zegt een gedreven Verhoeven. "Zijn hersenen en gedachten zijn overal behalve bij het vechten."

Toch ziet Verhoeven dit anders. "Ja ik vindt het leuk verschillende dingen te doen. Maar.... onderschat de mindset van den kampioen niet. " Ook al is is Verhoeven al een tijd aan de zijlijn, toch hopen fans dat zijn vermogen om terug te veren zullen uitbetalen tegen Osaro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws