'Kappen met haat tegen Rico Verhoeven': Remy Bonjasky wil geen pester zijn Nieuws
Nieuws

'Kappen met haat tegen Rico Verhoeven': Remy Bonjasky wil geen pester zijn

'Kappen met haat tegen Rico Verhoeven': Remy Bonjasky wil geen pester zijn

Rico Verhoeven staat midden in de aandacht voor zijn wedstrijd tegen Tariq Osaro tijdens Glory Collision 6 op 4 november. En dat zorgt voor verschillende reactie's, waaronder negatieve uittingen over de kampioen.

Haters heb je altijd als het goed met je gaat kan als een spreekwoord zo de boeken in. Er zijn altijd personen die een ander het succes en alles wat daarbij komt kijken niet gunnen. In het overgrote deel is er hard voor gewerkt, maar dat wordt vaak vergeten.

Ook Rico Verhoeven krijgt als bekend persoon vaak kritiek en haat over zich heen, maar niet alles blijkt echt gemeend. Zo geeft K-1 legende Remy Bonjasky uitleg over hoe hij tegenover de Glory kampioen staat. "Wat ik wel nu een beetje heb is van, krijgt hij zoveel haat?", zegt Bonjasky. "Als hij heel veel haat krijgt zal ik de eerste zijn, die zal zeggen van hey, laten we er mee kappen."

Geen hater richting Rico Verhoeven 

Bonjasky vervolgt: "Ik ben geen hater richting Verhoeven, ik ben er meer eentje die een dolletje maakt. Want ik zie het niet als serieus." De reden dat Bonjasky reageert is dat er verondersteld wordt dat hij anti Rico Verhoeven zou zijn. Mede K-1 legende nam het recentelijk op voor Verhoeven nadat deze constateerde dat er veel haat diens richting op kwam.

Zo poste oud-rivaal Jama Ben Saddik dat hij Verhoeven een nep kampioen noemde. Een fan stelde de vraag aan Bonjasky of ook zo denkt. Dat blijkt dus niet het geval en reageert de legende ludiek opvragen van journalisten of geeft een eerlijk antwoord. Op zijn eigen kanaal Warrior Code legt Bonjasky nog verder uit hoe hij er tegen aan kijkt. En zegt geen pester te willen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws