Rico Verhoeven vs. Tariq Osaro: Speciale Persconferentie LIVE op Facebook en YouTube Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven vs. Tariq Osaro: Speciale Persconferentie LIVE op Facebook en YouTube

Rico Verhoeven vs. Tariq Osaro: Speciale Persconferentie LIVE op Facebook en YouTube

De spanning stijgt en de adrenaline begint te stromen, want op zaterdag 4 november staat er een episch gevecht op het programma dat de vechtsportwereld op zijn kop zal zetten. Regerend wereldkampioen, de onverschrokken Rico Verhoeven, zal het opnemen tegen de uitdagende Tariq 'Cookie' Osaro tijdens COLLISION 6 in het Gelredome, Arnhem.

Om deze langverwachte confrontatie op te warmen en fans over de hele wereld een voorproefje te geven van wat komen gaat, heeft Glory samen met Videoland een speciale persconferentie georganiseerd. En het beste nieuws? Je kunt het allemaal live volgen!

Wanneer is de speciale Rico Verhoeven vs. Osaro persconferentie?

De speciale persconferentie zal plaatsvinden op dinsdag 3 oktober om 17:00 uur.

Waar is de Rico Verhoeven vs. Osaro speciale persconferentie te zien?

Je kunt de actie LIVE volgen op de Facebook- en YouTube-kanalen van Glory, de organisatie die bekend staat om zijn spectaculaire kickboksevenementen.

Wat kun je verwachten van de Rico Verhoeven vs. Osaro speciale persconferentie?

De persconferentie belooft een waar spektakel te worden, met beide vechters die ongetwijfeld hun woorden laten gelden. Rico Verhoeven, de 'King of Kickboxing', zal ongetwijfeld zijn vastberadenheid tonen om zijn heerschappij voort te zetten, terwijl Tariq Osaro vastbesloten zal zijn om zijn naam te vereeuwigen door de wereldkampioen te verslaan.

De persconferentie zal niet alleen een voorproefje geven van de intense rivaliteit tussen de twee strijders, maar zal ook de kans bieden om enkele vragen van fans te beantwoorden. Wie weet welke verrassingen er in petto zijn?

Mis het niet!

Dus, markeer dinsdag 3 oktober om 17:00 uur in je agenda en zorg ervoor dat je ingelogd bent op de Facebook- en YouTube-kanalen van Glory. Het gevecht van het jaar komt eraan en het begint allemaal met deze speciale persconferentie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws