Rico Verhoeven traint bekende UFC vechters! 'Tips en Trics voor succes in de MMA-kooi' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven traint bekende UFC vechters! 'Tips en Trics voor succes in de MMA-kooi'

Rico Verhoeven traint bekende UFC vechters! 'Tips en Trics voor succes in de MMA-kooi'

In de wereld van vechtsporten zijn er maar weinig namen die zo bekend en gerespecteerd zijn als die van Rico Verhoeven. Als regerend Glory Kickboxing heeft hij wereldwijd erkenning gekregen voor zijn indrukwekkende prestaties in de ring.

De afgelopen dagen heeft Verhoeven echter opnieuw de schijnwerpers op zich gericht, niet alleen vanwege zijn eigen vaardigheden, maar ook vanwege zijn rol als mentor en voorbeeld voor veteranen en opkomende talenten. Tom Aspinall, een Britse UFC zwaargewicht vechter, en de Belgische MMA-vechter Oki Bolaji, die onlangs een contract tekende met de UFC trainde samen met de koning van het kickboksen.

Verhoeven's thuisbasis de sportschool, Superpro Sportcenter, heeft al lang een reputatie opgebouwd als een trainingshub voor zowel opkomende talenten als gevestigde kampioenen. Bekende vechters uit verschillende disciplines komen vaak naar Nederland om met Verhoeven te trainen en de fijne kneepjes van het kickboksen te leren.

Rico Verhoeven als leermeester voor andere vechters

Tom Aspinall, die droomt van het veroveren van de UFC-titel die momenteel in het bezit is van de legendarische Jon Jones, was opgetogen over zijn recente trainingservaring met Verhoeven en zijn team. "Geweldige tijd gehad met Rico Verhoeven en de jongens van Superpro Sportcenter. Elke keer als ik daarheen ga, leer ik zoveel tips en trucs die ik aan mijn spel kan toevoegen," zei Aspinall.

Ook Oki Bolaji, een veelbelovend talent uit België, heeft de kans gegrepen om met Verhoeven te trainen nadat hij werd opgenomen in de UFC-stal. Dit is een opwindende kans voor Bolaji om zijn vaardigheden te verfijnen en te groeien als vechter onder de vleugels van Verhoeven.

Het is niet de eerste keer dat Verhoeven betrokken is bij dergelijke samenwerkingen. In het verleden heeft hij getraind met voormalig UFC-vechter en kampioen Francis Ngannou. Dit laat zien dat vechtsporten geen grenzen kennen en dat atleten van verschillende disciplines veel van elkaar kunnen leren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws