🎥 Britain Hart slaat Melanie Shah's tanden eruit en behoudt kampioenschap: 'Echte killer' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Britain Hart slaat Melanie Shah's tanden eruit en behoudt kampioenschap: 'Echte killer'

🎥 Britain Hart slaat Melanie Shah's tanden eruit en behoudt kampioenschap: 'Echte killer'

Britain Hart heeft een talent voor vechten zonder handschoenen. In de wereld van het officieel goedgekeurde bareknuckle boksen, dat nog in de vroege ochtendgloren van zijn bestaan is, heeft Hart gevecht na gevecht een plekje veroverd in de geschiedenisboeken.

Ze blijft vrijwel elke tegenstander die voor haar wordt gezet, grotendeels domineren Britain Hart. Gisteravond was geen uitzondering toen ze Melanie Shah versloeg in het hoofdgevecht van BKFC 51 en haar titel in het strogewicht behield.

Bareknuckle bokser slaat alle tanden tegenstander eruit

Het evenement vond plaats in het Salem Civic Center in Salem, Virginia en niet alleen won Hart op overtuigende wijze (50-45, 50-45, 50-45), maar sloeg ze ook de tanden uit de mond van Shah (2-1) in de laatste twee minuten van het gevecht.

Dit gevecht was het eerste van twee geplande gevechten voor Hart, minder dan twee maanden uit elkaar. Als ze door de doktoren achter de schermen na het gevecht van vrijdag als gezond wordt beoordeeld, zal Hart op 4 november de strijd aangaan met Chisakan Ariphipat (2-0) tijdens BKFC Thailand 5.

Hart's titelverdediging bracht haar winnende reeks op vier en was haar tweede titelverdediging de Amerikaanse wordt beschouwd als een echte killer in de ring, waarvan akte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws