šŸŽ„ 'Hoezo K-1 stelt geen zak voor!' Kickbokser Sina Karimian sloopt Duitser uit elkaar Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ 'Hoezo K-1 stelt geen zak voor!' Kickbokser Sina Karimian sloopt Duitser uit elkaar

šŸŽ„ 'Hoezo K-1 stelt geen zak voor!' Kickbokser Sina Karimian sloopt Duitser uit elkaar

Sina Karimian is synoniem met de K-1 en een van de grote namen in de kickbokssport hij is ook de huidige Cruiserweight-kampioen van de organisatie. En recentelijk sloopt hij zijn tegenstander Kerim Jemai tijdens ReBoot K-1 Rebirth helemaal uit elkaar.

Voor de Nederlandse kickboksfans die Sina Karimian nog niet kennen, onthoudt deze naam want wellicht is hij nog niet opgepakt door de mainstream pers die zich liever concentreren op namen als Rico Verhoeven en Badr Hari, toch is hij van hetzelfde niveau. Trainende onder andere bij het bekende Mike's Gym in Oostzaan oogst hij al tijden succes in Japan.

Eerder deze maand versloeg Sina Karimian de Duitser Kerim Jemai in de derde ronde van hun gevecht op knock-out. Het was een gevecht waar veel fans van genoten en de hardheid toont van de vechters.

Sina Karimian de grote naam uit de K-1

Afgelopen week verklaarde ONE Championship baas Chatri Sityodtong dat de K-1 een inferieure organisatie zou zijn: "Dan mag Chatri wel een bril kopen want vechters als Karimian vreten die van zijn organisatie met huid en haar op:", aldus een commentaar op social media.

Concurrentie onder vechtsport organisaties is gezonde voor de fans en de vechters, zo ontstaan de mooiste gevechten om te zien. En wat Sina Karimian betreft, deze zal voorlopig nog niet uitgesloopt zijn.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws