🎥 Na deceptie over mislukt gevecht met Badr Hari spreekt McSweeney over wat vooraf plaatsvond Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Na deceptie over mislukt gevecht met Badr Hari spreekt McSweeney over wat vooraf plaatsvond

🎥 Na deceptie over mislukt gevecht met Badr Hari spreekt McSweeney over wat vooraf plaatsvond

James McSweeney zag zijn langverwachte gevecht tegen Badr Hari eerder deze maand in het water vallen, nu enkele weken verder spreekt de Britse vechter over wat er vooraf gebeurde en wat hij verwacht van Glory Kickboxing.

Tijdens een interview met kickbokslegende Remy Bonjasky sprak McSweeney vrijuit over wat er vooraf ging aan de afzegging door Badr en hoe de Brit zich verbaasde over het gedrag van de legendarische vechter.

"Ik was mij aan het warm draaien in de kleedkamer en ineens zie ik Robbie Timmers (matchmaker. red.) in de hoek en wist ik dat er iets mis was", zegt McSweeney. "Hij vertelde mij dat Badr niet wilde vechten, ik vroeg of Badr mij dat zlef ook nog kwam vertellen en kreeg als antwoord dat deze niet naar mijn kleedkamer wilde komen."

James McSweeney hoopt alsnog op gevecht bij Glory

McSweeney besloot zelf naar de kleedkamer van Badr te gaan met een groep beveiligers in zijn kielzog! "Ik gaf Badr een hand en vroeg hem om zijn familie veilig was vanwege de aardbeving. Hij antwoordde ja. Toen vroeg ik hem waarom hij niet wilde vechten. Badr antwoordde dat het eerder tijd voor gebed was dan vechten." Lees verder onder video...

De Brit had zich vooraf al verbaasd dat Badr vroeg bij de arena was, terwijl hij te laat een dag eerde op de persconferentie verscheen en niets wilde zeggen. Ok zegt McSweeney dat hij Timmers aansprak op het feit dat deze zou hebben gezegd dat alle Marokkaanse vechter de ring niet in zouden gaan. Maar er wel een aantal hadden gevochten.

Verder hoopt McSweeney alsong op een gevecht bij Glory omdat hij vindt dat wel het minste is wat de organisatie kan doen voor hem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws