Rico Verhoeven doet voorspelling UFC-gevecht goede vriend: 'Dat wordt een makkie' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven doet voorspelling UFC-gevecht goede vriend: 'Dat wordt een makkie'

Rico Verhoeven doet voorspelling UFC-gevecht goede vriend: 'Dat wordt een makkie'

GLORY Kickboxing zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven heeft de voorbereiding voor zijn eigen aankomende gevecht in Nederland aangegrepen om te trainen met de Engelse UFC vechter Tom Aspinall.

Aspinall staat dit weekend in een interim zwaargewicht titelgevecht tegen Sergei Pavlovich tijdens UFC 295 in New York. Verhoeven heeft zijn verwachtingen gedeeld over deze belangrijke confrontatie, waarin zijn trainingspartner de kans heeft om UFC-goud te veroveren.

UFC 295 Tom Aspinall vs Sergei Pavlovich kijken

De preview show voor UFC 295 begint op zondagochtend om 03.00 uur op discovery+. Deze speciale uitzending wordt gepresenteerd door Dennis Kornman, en hij zal worden bijgestaan door vaste analisten Marloes Coenen en Stefan Struve. Samen zullen ze de kijkers voorzien van inzicht en analyses terwijl ze zich voorbereiden op het opwindende evenement.

Om 04.00 uur 's ochtends is het dan eindelijk tijd voor de main card van UFC 295, exclusief op discovery+. Dit is het moment waarop de actie echt losbarst, en fans kunnen genieten van de gevechten die de avond zullen domineren. Zorg dat je klaar zit om te genieten van een avond vol opwindend vechtsportentertainment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws