280ste gevecht voor Buakaw: Treft oud rivaal op 2 december in Thailand Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

280ste gevecht voor Buakaw: Treft oud rivaal op 2 december in Thailand

280ste gevecht voor Buakaw: Treft oud rivaal op 2 december in Thailand

Buakaw treft oud rivaal in wraakgevecht Nayanesh Ayman op 2 december in Thailand. De twee vochten al eerder tegen elkaar met een grote overwinning voor Buakaw die nu zijn 280ste gevecht aan gaat.

Het was een heftig gevecht toen Buakaw Banchamek en Nayanesh Ayman elkaar voor het eerst troffen op 4 februari 2018 tijdens Kunlun Fight 69 in China. Het gevecht eindigde spectaculair, met Buakaw die zijn tegenstander knock-out sloeg in de allereerste ronde. Deze overwinning bevestigde opnieuw de status van Buakaw als een legende in de sport.

De aankomende revanche

De spanning is weer opgebouwd en de fans kijken reikhalzend uit naar wat er zal gebeuren op 2 december van dit jaar. Buakaw en Nayanesh Ayman zullen opnieuw de ring betreden, dit keer in Thailand, tijdens de RWS Super Series.

Het is niet alleen een kans voor Buakaw om zijn overwinning opnieuw te bewijzen, maar ook een kans voor Ayman om zichzelf te herstellen en te laten zien dat hij is gegroeid als vechter.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor dit epische wraakgevecht, en de wereld van Muay Thai zal opnieuw getuige zijn van een onvergetelijk spektakel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws