🎥 'Stomme Idioot!' Badr Hari onder vuur van oud-rivaal McSweeney, trekt beerput open Nieuws
Nieuws

🎥 'Stomme Idioot!' Badr Hari onder vuur van oud-rivaal McSweeney, trekt beerput open

🎥 'Stomme Idioot!' Badr Hari onder vuur van oud-rivaal McSweeney, trekt beerput open

Het gevecht dat nooit heeft plaatsgevonden tussen James McSweeney en Badr Hari is nog steeds een bron van frustratie voor McSweeney. Badr Hari liet hem last minute in de steek voor hun gevecht eerder dit jaar in Parijs, en McSweeney heeft er duidelijk geen goed woord voor over.

Tijdens een recent interview met Champstalk, had McSweeney geen enkele moeite om zijn gevoelens over Badr Hari te uiten. Hij noemde de Marokkaanse vechter respectloos en ging zelfs zo ver om hem een "stomme idioot" te noemen.

Respectloze beschuldigingen

McSweeney uitte zijn teleurstelling en boosheid over het feit dat Badr Hari op het laatste moment afzag van het gevecht. "Eerst was ik teleurgesteld, maar nu begrijp ik Glory wel. Ze moesten een keuze maken om Badr snel weer te laten vechten", aldus McSweeney. Hij beweerde dat Glory geen geld had ontvangen van de Franse livestream-uitzender, omdat fans hun geld zouden hebben teruggevraagd en darom wel moesten doorpakken.

Verbale confrontatie

McSweeney benadrukte dat hij altijd respectvol was geweest ten opzichte van Badr Hari, zelfs toen hij in zijn eentje de persconferentie bijwoonde omdat Hari weigerde te spreken. Hij beweerde dat hij voldoende verbale munitie had om zijn tegenstander mondeling aan te pakken, maar ervoor koos om dat niet te doen. Toch is zijn woede duidelijk voelbaar, en hij noemde Badr Hari onomwonden "een stuk stront."

Kritiek op Badr Hari's gedrag

McSweeney ging verder met zijn kritiek op Badr Hari en beweerde dat de Marokkaanse vechter zijn recente verliezen verdiende vanwege zijn gedrag. Hij beweerde dat "iedereen in de vechtsportwereld hem haat vanwege zijn gedrag, zelfs in de K-1-tijd." McSweeney ging zelfs zo ver om te zeggen dat Badr Hari een gevecht tegen zichzelf niet zou kunnen winnen.

Ook claimt McSweeney dat Badr Overal mee weg zou komen zelfs na gesnapt te zijn op doping. Het interview met James McSweeney biedt een ongezouten kijk op zijn gevoelens ten opzichte van Badr Hari en werpt nieuw licht op de achtergrond van het geannuleerde gevecht. Voor meer details kun je het volledige interview (in het Engels) bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws