'Rico neem maar weer 2,5 jaar pauze! 'Oud-rivaal haalt fel uit naar de Glory kampioen Nieuws
Nieuws

'Rico neem maar weer 2,5 jaar pauze! 'Oud-rivaal haalt fel uit naar de Glory kampioen

'Rico neem maar weer 2,5 jaar pauze! 'Oud-rivaal haalt fel uit naar de Glory kampioen

Rico Verhoeven verdedigde gisteravond zijn wereldtitel voor de 11e keer in een gevecht waar meer pit in had kunnen zitten. Tegenstander Tarik Osaro leek zijn ritme niet te kunnen vinden wat leidde tot een kleurloze partij.

Terwijl kickboksfans wereldwijd naar het gevecht keken waren de ogen van Verhoeven's oud-rivaal Jamal en Saddik ook gericht op de wedstrijd van Verhoeven tegen de trainingsmaat van Ben Saddik, Osaro. De Marokkaan die eerder al tegen Verhoeven vocht en een paar centimeter verwijderd leek van de titel deelt zijn mening over de titelstrijd van gisteravond, maar kan rekenen op verschillende reacties.

jamal ben saddik instagram

"Goede prestatie! Neem nu maar weer 2,5 jaar pauze" Schrijft Ben Saddik op Instagram die klaarblijkelijk niet onder de indruk was van de kampioen. Dit kan rekenen op verschillende reacties, waarvan een van Ben Saddik zelf, die zei op de vraag wanneer hijzelf weer vecht: Hopelijk voor 1/1/2046 🤣🙏🏽."

Hopelijk terug voor 2046

Hoewel gesteund door zijn fans die de post van Ben Saddik prijzen, komt er ook veel kritiek op. "Je kan hem beter respect geven aangezien hij de enige is die voor de Palestijnen opkomt. Wollah hij is een BAAS binnen EN buiten de ring!!!", schrijft een commentator.

Andere commentaren zijn minder mild en wensen reageerders Ben Saddik niet het beste toe en relateren elfs aan de dodelijke ziekte die hij overwon. Of Ben Saddik nog in actie komt voor Glory is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws