'Nare streek!' Logan Paul gebruikt boksbeugels en is eindelijk kampioen (video) Pro Wrestling
Pro Wrestling

'Nare streek!' Logan Paul gebruikt boksbeugels en is eindelijk kampioen (video)

'Nare streek!' Logan Paul gebruikt boksbeugels en is eindelijk kampioen (video)

Een onverwachte wending in de wereld van professioneel worstelen. Na zijn overwinning op Dillon Danis bij Misfits Boxing's The PRIME Card afgelopen maand, daagde Logan Paul Rey Mysterio uit voor een kans op de WWE U.S. titel tijdens zijn voorlaatste wedstrijd. Gisteren kreeg Paul zijn wens en werd hij een kampioen in de wereld van professioneel worstelen.

Logan Paul vs. Rey Mysterio

Paul en Mysterio streden in een vermakelijke kampioenschapswedstrijd bij WWE's Crown Jewel in Saudi-Arabië. Na tal van atletische en hoogvliegende aanvallen gedurende de wedstrijd, zette Mysterio Paul op voor zijn "619" finisher en voerde de beweging uit.

Wat Mysterio niet wist, was dat Paul boksbeugels bij zich had. Toen Mysterio van de touwen dook om de overwinning veilig te stellen, raakte Paul Mysterio met de boksbeugels om de pinfall te krijgen en voor de eerste keer de U.S. titel te winnen.

Een verrassende wending

Sinds zijn ondertekening bij WWE heeft Paul indrukwekkende gevechten geleverd, waaronder een ongelooflijke strijd met Universal Champion Roman Reigns tijdens het Crown Jewel evenement in 2022. In april verlengde hij zijn overeenkomst met de top professionele worstelorganisatie met een nieuw meerjarig contract.

Toekomst bij WWE

Hoewel het onduidelijk is hoe actief Paul zal zijn op WWE-televisie en premium live-evenementen in de toekomst, lijkt het winnen van de U.S. titel te suggereren dat hij meer dan af en toe speciale optredens zal maken voor WWE in aanloop naar het WrestleMania-seizoen van 2024.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws