Rico Verhoeven verslaat Tariq Osaro onder luid boegeroep van het publiek Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven verslaat Tariq Osaro onder luid boegeroep van het publiek

Rico Verhoeven verslaat Tariq Osaro onder luid boegeroep van het publiek

Rico Verhoeven heeft zijn heerschappij voortgezet door zijn uitdager en interim-kampioen Tariq Osaro te verslaan. Dit gevecht vond plaats tijdens Collision 6 in Arnhem vandaag en markeerde een succesvolle 11e verdediging van Verhoeven's Glory-titel.

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro was maandenlang het gesprek onder de kickboksfans, en van over de hele wereld keken deze reikhalzend uit naar dit onvermijdelijke gevecht.

Publiek niet overtuigd

Het gevecht begon met een saaie eerste drie rondes die het publiek tot boegeroep en gefluit verleidde. Het was Verhoeven, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en onvermoeibare uithoudingsvermogen die de meeste actie uitvoerde, met Osaro die afwachtend leek te vechten.

Ronde 4 en vijf van hetzelfde laken een pak waar Verhoeven steeds in een clinch ging met Osaro die op een ogenblik woest reageerde. De fans waren duidelijk niet tevreden over wat zij zagen en bleven hun ongenoegen uitten door te fluiten en boegeroep, Verhoeven won de wedstrijd op punten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws